Rólunk


CHERRYKIDS

2017 nyarán találkoztam először a Mayoral termékeivel, egy nyaralás során. Lenyűgözött az a minőség, színvilág és elegancia, amit a spanyol cég gyermekruhái sugároztak. Azonnal magam előtt láttam, ahogy a gyermekeink a jövőben ilyen egyedi ruhát viselnek, boldogan mosolyognak és vidáman játszanak. És volt még valami, amiről álmodtam: hogy egyszer gyerekboltot nyitok, ahol a Mayoral ruháit és kiegészítőit kínálom.

Azóta már három gyermekünk van, és érzem, most jött el az én időm: az üzlettel kapcsolatos terveim adottak voltak, a gyermekeimmel kapcsolatos tapasztalataim pedig teljessé tették mindezt. Tudom, mire van szüksége egy gyermeknek ahhoz, hogy életét a gondtalan játék határozza meg, és a szülőnek, hogy büszkén jelenjen meg gyermekével akár egy szülinapi zsúron, akár egy hétköznapi utcai sétán, vagy egy játszóteres dzsemborin.

Megnyitottam üzletemet Dabason (ahol a kicsik egy játszósarokban tölthetik el az idő, míg anyukájuk nézelődik, beszélget és tapasztalatokat oszt meg) , és elindítottam a webshopot, hogy minél többen megismerkedjenek a kiváló gyártó egyedi termékeivel. Azt gondolom, kétféle anyuka van: aki ismeri, és aki nem ismeri, de ha szembe jön vele, meg akarja ismerni. Ez pedig egyre többeknek sikerülhet, mert olyan akciókkal várunk mindenkit, melyeknek köszönhetően egyre többek számára elérhetővé válik ez a prémium márka.

 

MAYORAL

A Mayoral Európa egyik legnagyobb gyermekruha gyártó cége, mely babáknak, fiúknak, lányoknak kínál egyedi és rendkívül kényelmes ruhákat, kiegészítőket, 0-16 éves korig. A spanyol márka több mint 100 országban van jelen, évente tízezernél is több szülő választja termékeit gyermeke számára. A prémium minőséget gyártó Mayoral legfőbb jellemzője a mediterrán, örökké vidám és mosolygós hangulat, mely az anyaghasználatban, a színekben és a mintákban egyaránt tükröződik.

És ami ennél is fontosabb: a boldogság nem csak addig tart, amíg a szülő lefotózza gyermekét a családi albumba, megmutatja új ruháját a barátoknak, vagy megosztja az Instán! Akkor is mindenki vidáman mosolyog, amikor a gyermek mozgásba lendül, kúszik, mászik a játszótéren, a homokban, a fűben, tocsog a sárban. A kicsi azért, mert rendkívül kényelmes ruházata nem akadályozza a mozgásban, nem irritálja, dörzsöli a bőrét, édesanyja pedig azért, mert tudja: a Mayoral ruha a mosás után is megtartja formáját és színét, olyan lesz, mint új korában.

A Mayoralnal alap a divat és a trend (évente új és egyedi kollekcióval jelennek meg a piacon), és kiemelkedő fontosságú a kényelem és strapabírás. Minden termék jellemzője a praktikus viseletet és a divatos megjelenés.

A cég filozófiája: „A babák, fiúk és lányok egy pillanatra sem állnak meg, ezért készítünk olyan ruhadarabokat, amelyek kísérik a mozdulatait és nagyon kényelmesek. Azt akarjuk, hogy játék közben nőjenek fel, és te is élvezd ezeket a pillanatokat!”

 

EGY ÜZLETASSZONY ÉS ANYA TAPASZTALATAI

Megtapasztaltam, hogy mosom, vasalom, ha le is eszi, össze is koszolja, egy sima gyerek foltkiszedővel, akár 30 fokon is bármilyen foltot ki tudok szedni belőle. Több anyukától hallom, főleg fiús anyukáktól, hogy hiába drágább ez, mint egy másik termék, ha egy ilyen ruhában akárhol csúszik-mászik az a gyerek, ha bele törik is a fű, ez a termék többszöri mosás után is olyan marad, mint új korában. Megtartja a színét, a formáját.

Az anyukáknak üzenem: engedjék el azt a gondolatot, hogy „hű, ez annyira szép, hogy nem adom rá a gyerekre”! Ha nem adja rá, gyorsan kinövi és okafogyottá válik. Bízzon a termékben, bízzon bennem, hadd legyen szép és csinos az a gyerek is! Nem sajnálni kell a ruhát, hanem örülni annak, hogy ma már gyerekeink is különlegesen nézhetnek ki.